Doe mee aan de Challenge4Change

foto-deventerLiving Green zet zich in voor een duurzamere samenleving in en rondom Deventer. Living Green doet dat door het initiëren en faciliteren van duurzaamheidsprojecten om zo mensen met elkaar te verbinden en de voortgang van duurzame initiatieven te stimuleren. Met Challenge4Change gaat Living Green samen met de Ulebelt graag met u challenge aan!

Hebt u behoefte aan een verdere invulling van uw MVO-beleid? Wilt u stappen maken op het gebied van duurzaamheid? Uw medewerkers betrekken en hun ideeën horen over welke verbeteringen zij zien? Wilt u positieve publiciteit over de stappen die u maakt? Dan is deel­name aan Challenge4Change iets voor u!

De thema’s die aan bod komen, zijn  bijvoorbeeld:
● energie besparen op verwarming/koeling
● energie besparen op verlichting/ elektra
● mobiliteit
● aanleggen van groen (biodiversiteit)
● afkoppelen regen­waterafvoer
● afval scheiden – circulaire economie (minder materiaal­verbruik)
● gezonde en lokaal geproduceerde voeding.

Deelnemen
Op elk thema zijn er verbeteringen denkbaar en haalbaar, zowel binnen uw bedrijf als bij uw medewerkers thuis. Deelname resulteert in een brede betrokkenheid binnen uw organisatie bij de gekozen aanpas­singen met gebruik van de kennis van uw eigen medewerkers. Dit leidt tot meer duurzaamheid, een betere MVO-prestatie en mogelijk een kostenbesparing voor uw bedrijf. De kosten voor de begeleiding zijn beperkt en afhankelijk van uw wensen. Daarnaast krijgt uw bedrijf veel positieve publiciteit.

Gelijk meedoen of een afspraak maken. Laat het weten aan: Estella Franssen via 06-1134 3604 | e.franssen@ulebelt.nl, Jeroen Bartels via 06-5339 3138 | info@livinggreen.nl of aan Geert Klein Ovink via 06-8316 0415 | info@livinggreen.nl

Download hier de flyer Challange4Change

Post a comment