Kick-off Living Green op 8 oktober

Op donderdag 8 oktober is een aantal van de belangrijkste innovators uit het nationale bedrijfsleven uitgenodigd in het Living Green Centrum Oost Nederland. Het doel van de bijeenkomst is kennismaken met de locatie en de Stichting Living Green en mee te denken over de invulling van deze unieke locatie als proeftuin en etalage van ‘duurzaam leven’ in Oost-Nederland. Tijdens deze kick-off meeting geven gerenommerde sprekers presentaties met verschillende perspectieven en visies op duurzaamheid.

Living Green maakt een belangrijk onderdeel uit van de Cleantech Agenda. In 2014 heeft de Cleantech Regio een investeringsvolume gegenereerd van 30 miljoen, waarvan 7 miljoen publiek en 23 miljoen privaat kapitaal. Voorbeelden van bedrijven die betrokken zijn of worden bij de ontwikkeling van nieuwe business cases zijn: Sallcon, FrieslandCampina, Nedap, Achmea, DHL, Essent, Thermen Bussloo, Heineken, Philips, BAM, Heijmans, van Wijnen en de VDR groep.

Wil je meer weten over het kick-off event, georganiseerd door de Stichting Living Green in samenwerking met Frismakers, of wil je je aanmelden, dan kun je terecht op de Freshious Living Green Open pagina.

 

Post a comment